Current Update:
ready to work....

Saturday, December 31, 2011

new year counting

haiii...everone....

hari ini hari terakhir tahun 2011.
hurmmm
sedih nak tinggalkan tahun ni banyak sangat kenangan.
aku akan rindu kan kenangan tahun ni.
semua orang sedang counting down untuk tahun 2012 kan.
huhu.
ok la that it all.

thanks.bubye.tata.

Wednesday, December 21, 2011

trip to peneng again

heiii....everyone.

it me again. talking about pulau pinang again. semalam aku and family pegi ke pulau pinang. kali ni pegi tengok toy museum. dengar macam alah ape ade dekat sana. tapi bila korang pegi
ah sure sure punye wahhhh!!!!
best! macam macam mainan ade.

SEJARAHNYA

ada seorang uncle ni dia memang fanatic dengan mainan.
dia start kumpul mainan ni semua masa umur dia 16 tahun.
mainan pertama dia beli tahun 1973.
wow!!! 
bayangkan berapa lama dan berapa banyak dah mainan dy ada.
uncle ni ada lebih 100 000 jenis mainan dia kumpul sampai sekarang
tapiii....
dekat toy museum tu dia hanya keluarkan 60% je mainan dia selebihnya dia simpan
sebab museum yang ada sekarang tak muat katanye.
anddd....
museum ni akan pindah tak lama lagi.

dalam museum ni ada macam macam ruang dari seram hingga lah ke comel heee
paham paham je lah. 
masa aku pegi semalam aku fanatic sangat dekat chamber of horror dia. 
kalau korang nak tau mainan dia dari saiz kecik guli sampai 2 kali ganda saiz manusia pun ada tau.
ok lah korang layan je lah pic ni okey.

ni gambar dari pintu masuk

macam ni lah dia susun mainan tu

CHAMBER OF HORROR








ada banyak lagi pic terlalu banyak huuu...

BIGGEST TOY
(my lil brother)


(looks like my dad became one of them)








and many more...

SMALL TOY





arghh....
banyaknye pic huhu.
tak tertunjuk banyak mane pic nye.
so korang kene lah pegi tengok sendiri live.
komfrm seronok.

dalam tu ada....
Chamber of Horror
Chamber of Monsters
Chamber of Fantasy
Chamber of Comic Book Heroes
Cave of Dinosaurs
Fields of Combat
Hall of Virtual Reality
Hall of Rock Legends
Hall of Celebrities
Halls of Cartoons
Hall of Beauties.
Star Wars Collections
& More...

ok thats all for now




thanks.bubye.tata.

Monday, December 19, 2011

artikel lama baru di baca :'D

haiii....everyone..
malam ini aku nak coret cikit je pun. aku tak tau nak tulis apa and aku malas. 
sambil ak bukak website kolej aku untuk jenguk tengok tengok result final dah keluar belum aku teringat artikel lama dari blog irine tentang jodoh kita dangan si dia. so aku bukak balik and baca. punya dah lama baru ak nak baca huhu. so korang nak tengok tekan here...


surely dalam banyak and panjang artikel tu mostly hampir 90% aku ada persamaannya.
bila aku baca wow!! 
betul ke ni tak percaya.. tapiii....alhamdulillah.....
aku harap lah artikel ini suatu yang benar.
amminnn...
ok lah nak out.



mood:rindu dia, bosan


thanks.bubye.tata.

Friday, December 16, 2011

nothing to display

hei everyone...

huhu aku tak tau nak buat ape. terlampau boring pun ada huhu. nak kata kan sepanjang cuti sekolah ni la aku baru sekali je keluar dengan si sygg aku. yaaaa! ramai orang kata.. 
"korang boleh la dating cuti ni...rumah dekat je....."
non ado otey... cuti ni pun ak makin susah nak jumpa si sygg aku huhu. dah la rindu tahap gila. aku rasa orang gila yang tepi trafic light dekat tasek, ala yang dok pegang calculator tuu yang sesalu kira kereta tiap tiap hari tu... huuhu. dy pun tta gila tahap macam aku. aku jus ta nak tunjuk je macam mana aku gila.
heee.
haii sayang bila lah kita nak jumpa lagi ek. nak mesej pun si sygg ta ada kredit. 
bila nak start kelas balik ni huhu. hari yang paling best bagi aku and si sygg bila kelas start. sebab bila ada kelas kami selalu dapat jumpa. selalu dapat date. walaupun orang dengki....
"udah udah la kome...berkepit je..."
weh! weh! korang...so what... hahak jeles la tu kan. ta yang nak sebok. korang nak dating pegi je. kan sygg.
aku bukan ta nak keluar ke apa. aku jenis payah nak keluar. sebab....
my mommy keje la cutini. bila mommy aku keje so aku lah ganti mommy aku dekat rumah ni. masak memasak sume keje aku. so jage adik adik pun aku. 
lain lah bapa aku tu jenis rajin..boleh aku keluar selalu. ini ta aku langsung tak dapat nak keluar jumpa si sygg.
apa pun aku tetap nak keluar rabu depan. yup yup! noktah! 
otey la aku nak makan lapo gila ni. haa.
and aku tengah tunggu si sygg aku datang nak hantar game.
"udah...wehhh!...ape yang jatoh pecah tu...."
(ni pun nak tulis)
ok lah gawat dong ada sumthing aku nak handle kat bawah ni.



thanks.bubye.tata.

Sunday, December 11, 2011

The owner of thisgirlstorylife blog


 Nur Atiqah Azmi (that my name)
ika (call me with that name)
blogging, playing with coding, create website, shopping
(all this what i like to do)
ice-cream, red and what my sygg like (are my favorite)
Amirul Hafizzie Redzuan (that my sygg...im taken)




thanks.bubye.tata.

Sunday, October 16, 2011

saat final menjelma

hai dear readers...i'm back sejak lama menghilang. ak dah lama tak update entri  kan. sory ye korang. ak busy sangat kebelakangan ni. sedia maklum entri sebelum ni kan ak ada cerita tentang short film ak tengah buat kan. means, selama ak busy ni ak pegi shooting la. im the mean time ak terlampau stress dengan masalah filming ak and overlap assignment. too much assignment nak dekat filnal ni. tapi satu masalah udah selesai, masalah filming la dah selesai but not 100% la. huuu. sekarang ni tengah editing film even bukan ak yang buat...it grouping work so ak kene tunggu and lihat sampai keje tu siap. idak null lah markah final ak nanti. huhu.

secondly, sekarang ni ak tengah buat website. walaupun lecturer ak dah bagi lama assignment ni ak tetap tak dapat siapkan. padahal nak kene present selasa ni. mati oden woii... ni sume sebab filming lah. dari seminggu jadi dua minggu di sebabkan big crisis berlaku. aduh! macam mane ni. ak dah sakit kepala gila tak dapat ciap kan website dalam masa singkat gila. nasib baik lag keje ak lagi satu si sygg ak tolong buatkan. means, ak bahagikan keje ok. bukan buli dy ok. 

website ni sebenarnya dua oranng satu kumpulan so paham paham la kan, dah semestinya ak and si sygg ak satu kumpulan. so ak buat website dia buat montage. ringan cikit keje. huhu. walaupun ringan keje ak otak ak still lagi serabut okey. kenapa? final nak dekat la...ak tak study apa-apa lagi. pengsan woo... tension gila. jangan sampai ak demam time final nanti udah. huh! sem ni pointer ak teruk ooo... tu yang ak risau gile ni. tambah-tambah dapat ahli kumpulan yang selfish langsung tak nak kerjasama. sabar jela. ak fikir balik kan ada 4 assignment kene hantar serentak. lain lah assignment senang, ni itak sumenye pakai perahan otak. eiyooo...

okeylah ak tengah tak da mood ni. ak nak buat assignment lagi dan lagi dan lagi... bubye. 

thanks.bubye.tata.

Sunday, September 25, 2011

scout location

halo halo halo... dah lama ika tak update entri kan. huhu. dah lapuk dah entri lame tu. sorry la ika selame ni busy sangat sangat memang tak da masa langsung untuk update. yela sekarang ni ika busy dengan preparation untuk buat shooting short film. huhu. sekarang ada masa cikit ni ika amik kesempatan jup hehe. scout location??? ape tu?? mesti ramai tertanya kan. tak pun ada yang tanya bila kamu masuk pengakap. huhu. mentang mentang lah scout. huhu. bukan lah pengakap tu. bagi yang ada basic multimedia atau film mesti tau. 

scout location ni sebenarnya salah satu procedure sebelun mula shooting. maksud scout locatin ni kita sebagai krew pengambaran kene pegi tengok tempat belakon dan tengok apa kekurangan ada kat tempat tu. itu lah maksudnya... bila ika sebut dekat family ika kan dyorang semua cakap :

"ape benda tu? untuk pengakap ke, bila kamu masuk pengakap" 

adat la bila orang tak tau kan. sekarang dah tau. hee. lepas lagi 1 minggu atau 2 baru lah kami boleh mula shooting short film untuk final assingment kolej huhu. sebenar-benarnya ika nak cite pasal scout location semalam. pegi pagi pagi balik pulak malam huhu. memang letih sangat tambah tambah tempatnye di Kamunting Taiping tu. huhu. jauh betol ke dalam kampung. almaklum lah nak belakon dengan suasana kampung tu yang pegi sana tu. bila dah habis tangkap gambar untuk sesi pagi ika bersama....of course lah si sygg kan..pegi lake garden dekat taiping tu. sementara nak tunggu sesi malam pula. hehe. 





ini la kami yang follow buat scout location di taiping. ada lagi 2 orang sebenarnya. sorang si sygg yang tengah tangkap gambar ni. sorang lagi syaki pun tukang tangkap gambar. hehe. time ni kami park kereta punya lah jauh sanggup jalan kaki amik angin la kata kan hehe. bukan selalu dapat jalan kaki dekat tempat yang indah macam ni kan kan...


ini la yang jadi bila kami bosan. suruh member tangkapkan gambar. hehek. time ni semua duduk lepak tepi tasek je. huhu keletihan. bila dah lapau baru kami gerak ke taiping sentral cari makan. si sygg ika ni mengidam McD hehe. tu bawak dy dekat citu. dah selesai makan sume sume baru la kami gerak ke rumah yang kami shooting nanti. maksudnya amik gambar sesi malam pula. 


selesai keje kami balik la ke cini @ rumah masing masing sampai rumah dalam pukul 10 malam penat wooo... sekarang pun masih penat cikit cikit. huhu baru scout location belum shooting. mampus macam ni. kesiannye dekat si sygg ika la. dy yang kene drive dah la dy director bagi production kami. huhu. tape kan ika ada sedia bantu si sygg. ika rasakan sampai sini je la malam ni. nanti nanti bila ika free lagi ika update lagi pic okey. kagi pun sekarang lapy buat hal la pulak hurmm.. 


sayonara... 

thanks.bubye.tata.

Saturday, September 03, 2011

salam syawal. raya tiba lagi!

salam semua reader. ak rasa sudah sampai masanya update entri tentang raya. almaklumlah nanti dah start kelas ak rasa dah busy kan untuk taip entri. tambah tambah ak nak pegi shooting untuk final project ak. okey ak straight to the point okey hehe. first raya ak bangun bangun pukul 6 pagi tau untuk siap nak pegi rumah nenek ak yang terlampau jauh dari rumah ak ni. (padahal dekat je huhu) setiba je di rumah nenek ak first benda ak buat pergi dapur mencari juadah yang enek. ade ke patut sepatutnya raya dulu kan pastu minta duit raya banyak banyak kan. sebut pasal duit raya tahun ni ade lah cikit ak dapat dalam 10 sampul je. tak termasuk my future parents bagi lagi. macam budak budakkan dapat duit raya. kalau dapat duit raya maksudnye budak budak? that mean ak kecik lagi lah ni, mude lagi la tu. lepas dah kutipduit raya dekat Chemor ak pergi Meru pulak raya rumah opah ak than baru pegi K.Kangsar. hehe ak rasa raya pertama ni aku tak nak letak gambarlah. sory lah yek. bukan ape masalahnye gambar ta lawa lah. pakai je camera ak tapi orang yang tangkapnye ta pakar lah huhu. 

otey raya kedua pula ak raya di rumah menteri kewangan kedua kita semua. Datuk Seri Ahmad Husani Mohamad Hanadzlah. huhu. dekat cini ak tak kutip duit raya segan la. adik adik ak je yang kutip duit raya. dekat sini boleh dikatakan sambut merdeka sekali lah. raya dekat sini agak best lah juga sebab dy bawak singe cina tu untuk buat persembahan. dapat aiskrim lagi tu itulah yang bestnye. 


ini gambar hari raya ketiga. dekat pulau pinang tempat kelahiram ku. huhuhu ape motif ak datang sini? sebenarnya salah satu dari kapal besar belakang ak tu tapi bukan kapal itu (paham kan juga!) ada library bergerak. international library. ak masuk masuk fuhhhhhhh! rambang mate ak tengoknye tambah tambah bahagian buku masakan. huhu. teruja ak rasa nak beli semua jenis buku masakan yang ade dekat atas tu. huhuhu. malangnye mahal la. 

 gambar ni one of million books yang ada dalam kapal cruise. memang menarik semua buku buku sini.

tajukbuku ni yang buat ak tertarik sekali. huhu. buku ni disusun under marriage punye rak heee. "Teach Me How To Love You" by Thomas Weeks 3. menarik bukan heee.

tengok adik kecik ak pun minat buku buku dekat sini. walaupun buku dekat sini semuanye hanya bahasa inggeris sahaja pengunjung dan peminatnya ramai sangat. 

dannnn inilah buku yang ak beli dalam tu. percaye tak. hehe. ak memang minat sangat buat kek biskut pe semua seangkatannya hehek. 

raya keempat atau semalam pula ak pegi raya rumah bakal mertua ak. memang the best lah ramai gile yang datang rumah dy memang meriah lah. hehek ak rasa macam ta nak balik pun ada. tapi tak boleh haram kan tak kawin lagi. hhuhuhu. dan sebentar tadi ak ikut my sygg pegi raya rumah girldfriend abang dy @ kawan dia
di simpang pulai. lepas tu aku raya dekat rumah Busu dy. than lastly ak balik hehe. raya ni paling seronok sebab first time raya dengan buah hati tersayang. heee. 

okey lah ak nak mandi ni malam kunk nak buat kek pula ada orang tempah ak kek laaa... heee bubye. selamat hari raya semua. masih lagi syawal kan. 






thanks.bubye.tata.

Monday, August 29, 2011

selamat hari raya.

assalammualaikum semua readers. first of all ak nak ucapkan selamat hari raya untuk anda anda semua. owh yea kalau kalau ak ada buat salah terkasar bahase ke anda semua terase ke dengan apa yang ak tulis. maaf lah ye. dari hujung rmbut sampai lah ke hujung kaki otey. hehehe.

raye ni ape persiapan anda? ade buat kuih ke, kek ke?raye dengan siape tahun ni... ha! mesti dengan orang yang tersayang la tu kan kan kan!!! hehehe. ak ade benda nak konsi sikit dengan korang ni. ta de pae yang penting pun jus nak kongsi persiapan raye yang aku dah buat sepanjang dua minggu berturut-turut ni. huhu. tapi ak jus ade gambar benda yang ak buat tadi je huhu. yang lain ak tak tangkap lagi. tak sempat la kate kan. sebenarnya lupe ak dah buat terus tape je huhu. esok lah kalau ak ade mase ak update otey gambar baru hehe. otey lets check it out.
APAM DOT DOT


ALMOND CARROT CAKE


CHOCOLATE MOIST CAKE


heee thats all for today. sok luse ak update lagi otey. nak tido sok nak bangun awal.
owh yea... ni untok korang. 



jangan main mercun nanti ta raye lah korang.
bubye.
semoga dapat banyak dui raye yek bebudak.
pesanan khas untuk budak saje.
nite nite.







thanks.bubye.tata.

Sunday, August 21, 2011

lappy #2


hai.. ak baru balik dari shopping raye. huhu. ak shopping 

ke? ta de lah ak jus window shopping je. yang shopping 

sakan adik adik ak je. ak jus semalam je ade beli seluar 

dua pasang ngan belt. murah aje. huhuh. baju kurung pe 

sume ak ta beli. sebab ape? tema tahun ni hijau ngan yam. 

dua dua warna tu ak ade bajunye. so ak ta yah la nak beli. 

seluar jala yang mampu ak beli. tshirt mishirt ta de la 

tahun ni. heee. sebab semuanye ak ta berkenan dan yang 

mane ak berkenan ta de saiz la pulak. hurm. tu yang sedih 

tu. so keputusannye ak dah fadeup nak cari baju dah. raye 

tahun ni ak dapat seluar saja.

hurm sebenarnya ak totally out of mood. ape korang rasa? 

korang ada buahhati yang korang sayang sesangat macam ta 

wujud. bila ite ok dy wat hal. bila ite ta ok ite wat wat 

ok dy langsung ta perasan. yang dy perasan salah ite je. 

pastu boleh tuduh kata ite dah ade orang lain. sampai hati 

kan. tambah tambah bila kebelakangan ni dy dah banyak 

berubah. ape perasaan korang. hurm. tah la ak rasa sedih 

sangat sangat sekarang ni. ak dapat rasa macam macam. 

kenape la jadi macam ni kan. ape salah ak sebenarnya. 

padahal ak teringat dy 24/7 buktinye bialah ak je yang 

tahu. klo ak cakap pun dy bukannye percaye ak dah. klo ak 

cite dari A-Z sekali pun jawapannye tetap ta caye. 

udah lah ta de makne ak pun kalau ak cakap kan. hahak. ta 

penting pun. yekew? penipu ak ni kan. hurm. ta pelah yang 

penting ak tau kenyataannye. sebab ak yang punya diri ak 

tau ak setia sejauh mana. betol ta. huhuhu. hurm sedihnye 

tengok dah mengalir air mate ak dah. ak rindukan dy 

sangat. ak sayangkan dy sangat. dy rasa macam tu ke. hurm 

yang ak dapat rasa dari dy sebaliknya. urm. hai hati sabar 

jela kan. ape nak jadi lepasni ak redho jela. ak tau dy 

dah ta meluat dengan ak dy dah jauh beze semunggu ni. 

dah la ak ta da mood sangat dah la ta sihat rini. hurm. 

bubye.

thanks.bubye.tata.

Sunday, August 07, 2011

outing

hai semua semua. harini ak letih sangat huhu mane tak nye semalam sehari suntuk lah keluar cari bahan tat perak ni untuk buat assignment huhuhu. dari pukul 8 pagi sampailah pukul 9 malam baru lagh ak balik rumah dapat la rehat and rilex jup. hhuhuhu semalam 9 orang yang pegi that mean 3 kereta lah semuanye. huhu letih letih. tambah tambah bulan puase ni kan memang besar dugaan kami semalam. yang bestnye si sygg ak pun ade sekali hehe. sehari suntuklah lepak nan dy. bayangkan dalam 1 hari kami pegi 4 tempat yang jauh jauh gitu huhuhu. memang letih gila gila. mcm ni lah ak bagi pic jela ok. 

location: terowong sejarah pasir salak
location: kellie's castle, batu gajah
udah lah malas ak nak upload banyak banyak ni assignment ak bahaye letak sini hehehe. gambar dekat atas adalah dua dari 4 tempat yang ak pegi. 2 sejarah dan dua greenlife. heehe. antara banyak tempat yang ak pegi yang paling ak teruja sekali time dekat kellies'castle. memang the best punya tempat. hehe 

ok bubye

thanks.bubye.tata.

Sunday, July 31, 2011

ramadhan menjelma lagi

to all islam readers. selamat menunaikan ibadah puasa. jangan ta pose ok dan jangan puase olok olok. hehe. ta smoker harap harap anda puase penuh. hehe. tahan lah lapar anda yek. kejap je pun ta lame pun nak tunggu dari sahur sampai magrib. orang kate sape yang pose dapat makan sedap sedap ha! sape nak?? sape nak?? so pose lah anda semua ok. nanti dapat banyak duit raye. hahak. budak budak boleh la kan dapat duit raye. tapi ak selalu dapat duit raye that mean ak masih mude la kan heee. jangan jeles. ok lah

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN

thanks.bubye.tata.

Friday, July 29, 2011

happy sweet 9teen #2

hello hello people... harini ak pune sweet 9teen hehek. ak baru pas celebrate it with my family jus simple simple je. not bad lah ape ape pun thanks for my sistas. ina and qila. dyorang yang plan wat benda ni. huuh. walaupun ak tau dyorang nak buat sebab mama kate nak beli kek heee. ak ta tau nak tulis ape malam ni so ak bagi gambar dan macam biase ade summarise bawah picture tu okay...



this is my cake, it mocha. yum yum.... 
HAPPY BIRTHDAY KAKAK ^_^
tu yang tertulis atas kek tu.



this is my presents.
orange box from my baby sayang
pinky from my future mother-in-law
blue goodies from my sistas
thank you for all of you


dalam kotak oren tu ade ini dalamnye
tadaa...
tiramisu cake yummm..
hehe
from si sygg
thank you sayang


dalam pembalut pink tu pulak dari my future mother-in-law
you see wahh! enchanteur set.
hehe
walaupun ak ta pakai perfume ni
ak suke bau dy wangi and lembut je 
memang menggode 
hehe


and the last one from my sistas
ni lah yang adik adik ak bagi dekat ak harini
hehe
t-shirt sahaja
warne biru air memang cun gitu hehek.

so that all from me now
bubyee


lupe lupe hehe
ade agi 1 yang lagi best and romantic dari my sygg hehe tepat pukol 12 malam semalam si sygg ak ade wish with lagu birthday hehe. ak je tau lagu dy macam ne heee. memang so romantic. thanks sayang love you so much. i miss you sayang.






thanks.bubye.tata.

Thursday, July 28, 2011

happy sweet 9teen


huhu cian ak. lagi 1 jam lagi je birthday ak hehehe. dah tue ak jup ag. dah naik ag satu tahun jadi lah 19 tahun ak skunk. huuu. 

ak dah dapat adiah dah dari si aygg ak hehe. dy bagi kek tiramisu wah! the best cake. favorite ak lah. hehe. tapi ak ta makan lagi sebab dy bagi hari ini. birthday ak secara rasminye pukol 2.18 petang esok so secara rasmnye esok lah baru ak makan hehek. dy dah sambot awal birthday ak. katenye esok susah and a leh nak sambot. heehe. ape ape pun thanks yaw baby sayang. love you lah sayang. heee. 

harini keje ak makan jelah banyak banyak. sebab dy belanje ak makan macam macam. heee. katenye nak makan ape cakap je dy belanje heee. memang makan free ak tu sedap tu. sampai ta larat ak nak makan dah. hehe. 

ak dah ta tau nak tulis ape dah. hehe

HAPPY BIRTHDAY 
TO ME
hahak taksub.
bubye.

thanks.bubye.tata.

Sunday, July 24, 2011

incoming besday

aucak! aucak! hai readers.. hehehe.. ak dah ciap buat assingment account. wah! huhu ape kene mengene pun ta tau la kan. hehe. assingment account je yang da ciap yang lain hampeh. tambah tambah DAV kene buat script la pulak. huhu. oden dah la tengah buntu ta tau nak wat ayatnye. walaupun lecturer dah bagi jalan ceritanye. huuu. bengong bengong. makin naik sem makin susah and busy pulak kan huhuhu.

erkkk! korang rase entri ak tulis kat atas ni masuk ke nan tajuk. huhuu. dal lari nok huhuhuhu. ok lah ak straight to the point la ok. hehehe hari ni bape hari bulan? 24 JULAI 2011 kan hehehe. hari ape korang rase? cepat teke. aduhhh lambat la korang ni comfirm la hari ahad esok ade kelas heheeh tu yang ak suke tu ade kelas. dapat jumpe si sygg tembam ak esok hehehek. ak bosan haram dok rumah ta tau nak buat ape huhuhu. lagipun boleh ak lepas rindu dengan tenung mate si sygg ak lame lame. hahak.

uhuk! ak tipu korang je....sebenarnye ak nak bagi tau cikit heee. lagi 5 hari saje lagi countdown birthday ak la. hehehe. tahun lepas si sygg ak dah wat bis suprise tat ak. masin segar bugar lagi dalam ingatan ak ape yang dy buat kejutan dekat ak tahun lepas. tahun ni ak tak tau lah. huhu. sebab terlalu senyap sunyi je. memang si sygg ak rancang baik punya huhu. ak ta tau ape kejutan kali ni. tahun lepas ade gak kejutan yang boco. huhu. ape agaknye kan. ak rase ta de kowt. yelah dah nak puase kan. so agak payah lah nak plan sakan. duit banyak lagi nak gune time raye. huhu.

anyway ak tak harap kan ape ape pun hehehe. ak tarima ape saje yang si sygg ak akan bagi. hehehe. janji dy tak lupe hari jadi ak udah. kan .kan. kan. heeee. tapiii yang ak tau ak ta nak jadi macam birthday tahun lepas huhu segan ak tat public. heehehe. tapi seronok dy wat macam tu. heeee. ta penah doh. firstime haha. ok lah ak dah ta tau nak tulis ape dah ni. heee. see you all next time. bubye reders.



thanks.bubye.tata.

Monday, July 04, 2011

first day...

oit oit... huhuhu kurang ajak no. huuu. hai sume...hai hai...heheheh. hari ni firstday ak masuk balik kolej. tensyen ya amat la hari ni. macam langau la tat kolej ak rini. huhhuuhu. maksud ak terlampau ramai sampai mampat kolej ak macam nak runtuh pun ade lah huhu. mane taknye sekali haru semua senior senior dan junior junior datang tadi. peh! runsing ak. sampaikan kami yang senior nak makan nak duduk ta tau nak nyempit mane lah. terlalu ramai gegler lah. huuuu.. dapat duduk pun kejap je huhu time masuk kelas. yela kejap mane nak blaja lagi first day kan. module ape sume ta dapat lagi la. huhu. hopefuly lah esok ta ramai. hee. 


ak tengok junior kali ni kan peh cinonet sumenye. yang besa terlampau besar plak. hahak. jahat kutuk orang mentang mentang ak dah senior kan. hehehe. setakat ni lah...setakat ni baru ok. junior junior sem ni ok la jugak ta de lah yang hempeh yempeh belake. not bad la untuk di nganyam. wah! wahai adik junior sekalian berhati hatilah anda ok. hahak. jahat ak ni. heee. dah terasu tue plak ak ni dah jadi senior kan. almaklum lah. sem ni dah la ak naik pangkat jadi senior tambah plak birthday ak pun bulan ni. huhuhu. memang naik lah darjat ak heee. ta pe boleh kawin cepat. erk! gatai! bak kate sayang ak. hehehe. 


tapi tapi tapi...dalam tesion ak ada rase seronok heee. yela mane tak nye si sygg ak dok dalam satu kelas nan ak. hahak. suke suke. ade gak membe yang boleh ak berkepit 24 jam. heee. ade plak mcm tu kan? eh! elowww...it my problem ok. ak ta jage kain atau kaki seluar ko. ak jage kaki seluar si sygg ak je takot takot ade koyak ke ape. ape hak ko nak halang. huhuhu. pehal lak ak ni. gilo ke ape. tak gile lah kan kan kan. ak ni jus over exited je hehehe. yela suke dok 1 kelas nan si sygg ak. ta susah ak nak jage dy ke ape heehe. ok lah! ak ngaku la... ak takot dy di ngorat nanti mampos ak nak kene naik gelanggang plak kan. heee. paham paham la anda yek. hua..hua..hua..hua.. 


ok dah cukup 3 rangkap je entri ak kali ni huhuhu. ta de ending kan. heee. ni suke ni, ni suke ni. heee. ok lah bubye 

thanks.bubye.tata.

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami