Current Update:
ready to work....

Friday, October 15, 2010

mengapa begitu bersedih diriku ini

entri kali ni memang betol betol dari hati. tengah fresh lagi apa yang ak rasa sekarang yang ak akan tulis ni. hati ak rasa teramat sangat sedih. rasa seperti kehilangan seseorang yang kita sayang buat selamanya. hurmmm. kenape ak cakap macam ni? orang yang ak sayang...sudah lama sakit kepala tidak berhenti. sekian seminggu telah tahan sakit. dy selalu mengadu pada ak yang dy tidak tahan dengan sakit yang dialaminya itu. bayang la sakit kepala biasa pun mcam mane rasanye. ni ak rasa n tengok dari mimik mukanye amat lah sakit. yang ak sedihnye dy cakap mungkin dy ada barah otak. tapi ak tidak mengalah ak beri semangat tat dy. ak yakin yang dy ta de sakit yang dy merapu tu. huhu. ya ak dah suruh dy pegi jmpe dokto tapi dy ta mau. katenye shpe nak bawak dy. n kalau dy pegi pun kene pegi hospital yang pakar kepala. baru tau apa puncanye. yang ak paling takot sekali bila ak akan dapat tau keputusan pemeriksaan dy nnti. harap harap ta ada apa yang berlaku tat dy. mulanya ak cakap tat dy yang dy ta cukup tido tu dy sakit kepala. tapi bila dy dah tido pun still sakit kepala lagi. dy cakap mungkin sebab rambut dy panjang dy penah macam tu dy ta tahan bile rambot panjang t dy sakit kelapa. tapi sesudah potong rambut pun dy still lagi sakit kepala malah bertambah sakit kepala. kenape agaknye yek. dy jalan pun lemah je macam nak jatuh. 

"Yaallahh ya tuhan ku... kau selamatkan lah orang orang yang ak sayang, aku harap amirul tiada apa apa masalah kesihatan terutama pada kepalanya. ak harap apa yang di cakap olehnya itu tidak benar. ak nak dy sihat selalu. Yaallah kau berilah kesihatan yang sempurna padanya Yaallah. hanya kau yang berkuasa..."

ami sayang cygg harap ami boleh tahan sakit k. ami kan kuat. ami boleh cygg yakin. ami banyakkanlah berehat au. makan jangan ta makan. walaupun sakit kene gak makan k sayang. anggap ni dugaan hidup k. anggap yang ami sakit kepala biasa je. nanti tolonglah pegi jumpe dokto. dy je tau kebenarannye sakit ami. 

huhu. harap harap ami ta da pape. ami sihat selalu. ak takot kehilangan dy. ak sygg dy. hati ak sentiasa bedebar dan risau yang maximum.thanks.bubye.tata.

No comments:

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami