Current Update:
ready to work....

Thursday, March 03, 2011

"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"

haiii kalini ak join contest ni pulak. tentang birthday. hehe. ak nak sesangat join contest ni sebab nak kongsi pengalaman ak punye birthday last year. heee. kenangan yang terindah ta pernah ak lupakan. 

so enjoy... heee. 

.:contest:.
(click up here)


terms and condition :

a) Terbuka kpd semua blog yang beralamat di M'sia
c) buat 1 n3 berkenaan dgn contest ni dgn tajuk 
"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"
d) ceritakan saat-saat manis or apa yg anda suka yang berkaitan dengan birthday x ksh la bufday anak ke, anak sdare ke, jiran ke or dri sndri..jnji birthday tu mmg awesome gle..
e) letakkan banner dlm n3 and sidebar anda dan link back kembali ke blog ini
f) tag la kat kwn2 n makesure dorg tau yg dorg telah di tag ye..
g) tgglkan link anda kat n3 nih..sila nyatakan id follower n email ye..

mudah je kan..dan hadiahnye adalah rahsia..tp djamin puas hati..hehehe insyallah..
6 org pemenang akan dipilih berdasarkan n3 yg menarik dan 6 pemenang lagi akan dipilih secara random oleh bufday boy..

_____________________________________________________

ini kisah bermula....

tahun lepas pada 29/7/2010 ika sambut birthday yang ke 18. heee. birhday ni di rancang oleh si sygg and my couple friends. dyorang ni dah berpakat la nak kene kan ika time birthday. ika ta tau and ada gak lah yang dyorang ada plan sumting tapi ta tau secara detail. ok pada mulanya si sygg ika ni kate nak sambut birthday ika tapi dy tak ada duit. so ika ta bagi lah dy buat birthday jus bagi hadiah pun dah sangat bermakne. tapi dy degil.

tetiba ada lah satu harini lagi seminggu nak dekat birthday ada seorang laki yang ika gelar 'psyco' sebab dy ni gila sesangat dekat ika, katanya samggup berhadapan dengan si sygg ika untuk dapat kan ika. ika punye lah marah maki hamun semua dekat si psyco ni. dah la nak dekat birthday ada pulak masalah yang tiba. ika cite dekat si sygg ika n dy buat macam macam tok cakap jumpe dengan psyco tu. tapi ta layan si sygg ika ni. huhu. geram sangat.... si psyco nak jumpa ika time birthday dekat ipoh parade. dy kata pakai baju kemeja hitam dy tunggu dekat foodcourt. 

so ika pegi lah dengan si sygg and my couple friends nak jumpa dy. time birthday ika gak lah si psyco nak cari gadoh. huhu. sekali tu ika n sorang kawan perempuan g toilet n si sygg ika and bf kawan ika kata dyorang tunggu dekat foodcourt. ika kata ok! lepastu kami menuji ke food court and cari si psyco and si sygg ika pun ta kelihatan. kan si psyco kata pakai baju hitam kemeja. jenuh la cari 1 foodcoutr ta da sorang pun pakai kemeja hitam. yang keluar si sygg ika yang pakai kemeja hitam gak datang ke arah ika tersengeh sengeh. ika dah wonder biar betol si sygg ika psyco tu. yaallah memang betol dy. si sygg ika yang kaco gune no baru beli semata mata nak wat suprise. 

bayang lah yang ika maki hamun selama ni si sygg sendiri huhu. terus lah menangis dan dy berjaya nak buat ika menamgis. dy kata tak ada duit nak beli kek tapi time birthday bukan main besar and mahal keknye. huhu. mane dapat duit dah la tak nak kongsi dengan my couple friends. tapi it was so awesome it was the best day ever. still remember till now. ramai  tengok ika nangis tat public time tu segannye.... buat sygg ika thanks for that memory.

ni lah kek nye. beli dekat goo.ey. mahal pulak tu.


ika nak tag dekat orang yang plan buat ika menangis heee....


1. my si sygg : dak mucuk sygg
2. my couple friend : el azrie  n  amanina
                 

thanks.bubye.tata.

3 comments:

amirul hafizzie said...

heee....saat terindah!!yunk nagis hehehe...taun ni ade lg..tggu hee

:mikaomei: said...

ha! hehehe..
ada lagi?

nurul_anwar said...

hii dera..okeh lulus..!! tragis sggh ek..tp still sweet kn..thanx sudi join..gud luck

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami