Current Update:
ready to work....

Friday, May 20, 2011

hari baru telah bermula

hai hai... alhamdulillah exam final dah pun tamat semalam. ak harap ak dapat dekan lagi...aminnn. sepatotnya bila exam dah habis orang happy kan. but not me. ak tak lah rasa happy macam yang sepatotnya. ak happy tapi semalam and sekejap je masa happy ak belalu ditimpa duka. hurmmm. mungkin ak tak layak dapat happy yang sepatotnya. yela bukan apa tiap kali ak happy mesti kejap je pas tu duka datang bertubi tubi and berhari hari.


banyak dah berubahkan dekat dunia ni. macam macam dah berubah. ah lupakan jela ok. ak fikir hidup ak dah tak ada segala salah faham. rupanya ada. dah habis kejujuran ak tunjukkan. dah maximum kaiklasan ak berikan tapi semuanya tak di nampak oleh seseorang ni. ak ceritakan tentang seseorang yang amat ak sayang. tapii dy dah tak sayang ak. dy sendiri mengaku dekat ak bukannya ak buat andaian bukan bukan. 


ak tau dy nak bebas dari bersama ak. dy dah buang ak dari hidupnya. yela dengan ak kan dy tak dapat kebebasan asik kene berkepit je. nak kua dengan peminatnya pun tak dapat. hurmmm. ak harap dy faham diri ak. kenyataannya tak dy tak faham ak dan tak pernah percayakan ak. dari dulu lagi ak di ainaya dan di tuduh bukan bukan. sampai hati manusia kan. ak pun ada perasaan ak pun ada marah ak pun ada hati nak rasa sakit. tapi ak tak pernah pun rasa semua tu. yang paling kuat ak rasa kesedihan. tiap malam ak sedih. sedih sebab gembira kadang kadang sebab duka. 


ahhhhh...mengarot je. 
bubyeee...

thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea said...

gado lg eh..
jgn gado nnti jd mcm aku nie xhbis2 kne jeling, kne intip, rse mcm xsingle la...aku ade je kt kolej tp kite kn tgh exam so nk smbang mcm mne

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami