Current Update:
ready to work....

Monday, September 27, 2010

sambutan raye lerh di rapat setia

entri kali ni pakai gambar saja lah yek. malas nak tulis panjang berjele. huhu. tengah penat beraya pagi tadi tat rapat setia anjuran kolej ak la. 

.:gambar pertama:.
ini ak bersama teman ku yang gile gile. bernama rosniza di panggil Eja. time ni timbalan pengarah kami tengah berucap sempat lah kami snap snap. al maklumlah bosan plus plus nantok plak.

.:gambar kedua:.
 ini pulak gambar abah nan mizz nina. hehe. ini pic member ak lah. nina dan lakinya azri. time ni dah penghujung upecare bagi kami. benda tak habis lagi pun. huhu. agak dah malas nak tunggu lame tat sane ni lah keje kami semua.

.:gambar ketiga:.
 inilah pasangan yang gak comel hee. jangan jeles yerk. ini pic baru lepas makan sate. tapi makannye tak habis pun. amek je banyak tapi tak habis pun. tak lalu la katekan. huhu. bah makan banyak. sebelum pertandingan karok dah makan. lepas tu makan lagi. oh ye! ami saya masuk karok lah hehehe

.:gambar keempat:.
 inilah die kami yang kebosanan mendadak. snap snap snap n snap jelah yang mampu kami buat. perut sudah kekenyangan dengan pelbagai makanan. rehat rehat lah kejap bagi meringankan pewot ni. huhu. dah boncet kekenyangan. makan free la kate kan tu yang makan je apa yang ada. huhuhu

.:gambar kelima:.
 ini pulak pasanagan pengantin baru dalam kelas kami. kami tetap yang pertama. hee. mereka ni di beri name kiss dan azwan. mereke ni cumel tapi ta buleh lawan kecomelan ak hahak. pasanagn yang kecik kecik gitu. cumel je. memang secocok macam sate yang kami makan tadi. katenye tadi kenduri kawin nye. hahak. tumpang skali jimat duit sendiri pakai duit kolej je wat kenduri yek. bagus bagus.

raya bersama teman teman di kolej memang amat menyeronokkan. dapat makan free. hee. papepun idup mesti di teruskan. ak nan amiku semakin bahagia dan bahagia lagi heee.
k lah nak tutup entri. dah ta tau nak tulis ape dah.
bubye
nite-nite.
.^_^.


thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea احمدل said...

amboi gmba aku pun ade..
hehe..
sweet la ko edit..

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami