Current Update:
ready to work....

Sunday, November 21, 2010

aku, dia &.......

AKU, DIA & COKLAT
ak suka makan coklat. suke sangat tapi ta terlalu taksub kerana bila ak makan terlalu banyak ak akan rasa nak termuntah. kerana banyak susu kan. sebenrnya perot ak ni  koman spana cikit. sensetif makan atau minum benda yang mengandungi susu pekat. bila ak makan benda yang ada susu pekat mesti ak rasa loye nak muntah. contohnye macam milo. ak minum tapi ada had. sekali minum hanya satu teguk je. lebih lebih leboh ak nanti. hehehe. dy pulak ta suke makan cokelat tapi kuat minum milo. hehe. terbalik dari ak punye ragam la.. tapi bila ak lapau and teringin makan coklat ak beli la tapi nanti dy bedal la cikit. hehe. ak pulak bila dy minum milo kekadang ak minum cikit bila dah kehausan sangat. hehe. nak di kata kan kami suke makan coklat. heheh

AKU, DIA & PHOTOEDIT
ini lah keje kami selalu lalunye hehe. bile bosan je edit photo bosan ja pic yang jadi mangse kami. hehe. kami gile photoshoot bile masa lapang je encet yang berkamera yang jadi mangsa kami. penuh memory klau boleh heheh. dulunye ak hanya gune photoscape coz ak ta pro photoshop. alaklumlah ta berapa pandai nak mengunakan photoshop sehinggalah dy yang ajar ak gune benda kejadah tu. senang la jugak. hehe. pape pun bila ak nak edit pic ak tetap gune photoscape. maksud ak ak gune dua-dua photo editor bila nak edit pic. hehe. taksub la katekan.

AKU, DIA &  KOLEJ
ak dan dy belajar dalam sayu kolej dan satu kelas. untuk sem satu ni je kami satu kelas. n harap harap kami akan terus duduk dalam sama kelas. kolej ni macam tempat kami sendiri je. 24hour bila tat kolej kami melekat. macam ad magnet je. kemane je kami pegi mesti bersama. sampai member pun kata di mana ada ak ada lah dy. mana ada dy adalah ak. hehe. sampai couple lain pun terikot perangai kami. huhu. kolej la tempat kami dating setiap hari setiap masa. dalam kelas orang belajar kami gelak gelak walaupun duduk jauh. dy hujung ak hujung. heheh. gile kan. biasalah nga hangat bercinta. heheh. pape pun ak tetap akan melekat dengan dy walau di mana pun berada. (melekat tu maksudnye bersama-same. uwek!heee...)

AKU, DIA &  MAKAN
kisah makan ni yang agak agak segan cikit. hehe. bayangkan keje kami makan makan makan je heheh. tambah tambah bile dapat ayam. hehe. bile dapat ayam peh ta ingat dunia. tapi ta gemuk gemuk pun. nak di kata kan ak yang lagi makan banyak ayam tapi ta gemuk yang naik badan dy. hehe. tapi ta la gemuk sangat. ok je. heheh. bayangkan dekat kolej bila ak amik ayam nak makan ak mesti amik dua. tengah makan tu satu ayam ak hilang. ayam ak hidup...terbang masuk mulot and pewot dy. heheh. bila kua date pulak bila time lapau kami mesti makan KFC. hehe. seorang dua ketol ayam au. hehe. jangan jeles. bukan tu je. lagi satu roti canai. ak and dy mesti makan minimum dua keping sekali. heee. bukan kebulooo ek. ta cukup. nanti bila ak makan satu keping mesti grapu ak bawak tangan ak ke pinggan dy tok curi roti. heheh. memang kami kuat makan yek. tapi skunk bila malam kami dah kurang makan. nak jage badan. 

AKU, DIA & ICE-CREAM
ak ni jenis yang paling gemar makan askim. dekat rumah ak sentiasa ada stok askrim. sekali beli bertong tong askrim. hehe. tapi dy ta suke makan sakrim dan dy marah ak makan askrim banyak. coz ak suke makan ta ingat dunia. pernah sekali sampai demam demam ak makan. huhuhuiii... dy pulak bila kua date ak suke beli askrim dy tumpang sekaki. hehe. kadang kadang bila dy beli askim ta habis ak tukang habis kan. heheh. askim memang boleh buat ak kenyang and tenang. hehe.

AKU, DIA & GEDIK
kenape gedik pulak? kami memang gedik orangnye tapi gedik se same sendiri je. ak gedik nan dy, dy gedik nan ak je. hehe. member ak la yang cakap kami gedik. hehe. kami kalau dah gedik berdua, orang sekeliling pun dah ta ingat. hehe. kemane aje kami bersama kami macam tu. hehe.jangan jeles ek.

AKU, DIA & SAKIT
member kami la cakap kami pasanagan maigrin. kami ta de maigrin pun. jus sakit kepale biase je. kami dapat gelaran macam tu sebab kami selalu sakit kepale serentak. dy sakit ak sakit. huihuihui. lagi satu kami ni ada gastrik. bila ak sakit dy nasihatkan ak. bila dy sakit ak pulak jage dy. kami saling tolong menolong bila sakit. itulah kami yang selalu sakit sakit. macam orang tua kan. huhu. biasalah pasangan yang kembar kan. cubit peha kanan pehe kiri yang sakit. heheh.














aku, dia dan banyak lagi. the end. hehe :p

thanks.bubye.tata.

2 comments:

Amanina Sofea احمدل said...

hahahahahahaha...
lwk la kome nie..
azrie la yg kasi nme 2..
psangan migrain..

:mikaomei: said...

hehekk.
tau ta pe melekat twos

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami