Current Update:
ready to work....

Saturday, November 13, 2010

wahhhhhhhh! mish youuu......

warkkkkkkk! miss you blogee. dah lame ta update blog ni. sume sebab laptop ak yang dah berkurun zaman ni wat hal la.. huhu. pape pun laptop ni la yang banyak memberi sunbangan pada ak. laptop ni la yang menampung segala keje keje ak. assingment ak, pic pic yang ala ala cun kowt, pic pic yang dah ak edit berpuluh banyaknye. hahak. di atas sebab laptop ak ni wat hal ak terbantot keje tok mengedit pic pic yang hot (pic sndiri n date. huihuihui) so bila dah dapat balik ak punye laptop kesayangan ak ni yang colorfully ni yang berhabuk ni (malas nak cuci dah asik habuk balik.hee) boleh la boleh la boleh la...ak men game and and edit pic pic yang belambak dalam laptop.


bulan ni sudah 13 hari di bulan november ek. huhu. baru skunk nak update blogee tok bulan baru ni. dah ketinggalan hari ak ni. huihuihuii.. dah banyak ak lalui bulan ni tapi ak ta dapat update pun. nk update skunk pun kmferm ak dah ta de idea n idea ak kmfirm ta fresh. jadi ak jus wat short short story jela ringkasan apa yang ak dah lalui bulan ni k.


first of all.. ak g date dengan satu satunye buah jantung ak la. nak kua nan sahpe lagi kan, dy je yang sanggup teman ak walaupun dy busy an. hehe. thanks so much sayang sanggup teman orang.

secondly.. ak and family g holiday (bukan holiday rasmi, tapi buatan. adk adk ak malas nak g sekolh coz dengar ak and my mom nak g KL) ke Kuala Lumpur. sebenarnya bukan holiday pun, g KL coz my mom ada keje cikit. and akhirnya ak dapat pegi ke Central Market sejak sekian lama sudah tidak jejak ke c2. banyak perubahan....

third... adk ak yang darjah 6 tuuuu.. mendapat 5A's dalam peperiksaan UPSR nya. alhamdulillah... banggenye tat dy. nangis nangis ak kebanggaan sambil merakam dy nangis. heee. kantoi! berbaloi pun dy dapat 5A. bayangkanlah setiap bulan 1 set buku. dalam subulan dy leh habiskan 1 buku math, 1 buku BI, 1 buku BM, 1 buku Sains and 1 buku AG..... bape banyak 1 la. heee. nyway, congrate to you sis!

fourth.... harini ak hadapi exam final tok kertas tamadun islam (agama). ak ta tau nape masalah ak harini, time jawab exam ak blurrr... bace soalan pun banyak kali tapi ta paham. bila ak rehat jup akhirnya baru ak dapat jawab soalan soalan tu sume. tapi ak tetap and sure hilang EMPAT(4) markah. nape? coz akibat keblurran ak tu la ak tertinggal 1 soalan yang markahnye EMPAT(4). huhuhu.. free je terbang. nak wat macam ne. terime jalah kenyataan.


inilah apa yang ak hadapi sepanjang awal bulan november ni. yang lainnye ak hanya duduk rumah, makan, tidur, mengangkang(tapi kepit je ek,anak dara ta elok kangkang), and masak bila mak ak malas masak. this all my entri on this time. just chill up my next update k. chowww.....chilll... .^_^.






thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea احمدل said...

a'aah..
mcm aku gak..
kje mngangkang nnti kt uma..hehe

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami