Current Update:
ready to work....

Friday, December 10, 2010

demam...

demam demam dan demam. kenape demam lak ni. ta sekarangnikan dah nak dekat ujung jung cuti. huhu. bayangkanlah apa demam yang akan timbul. hagak hagak lah kan domam apo yek? heee.. jeng. jeng. jeng. 

petame sekali kmfirm lah demam biase mean demam yang demah tu lah. alah.. yang kene pegi jumpe dokto kne cek cek kene amik ubat tu lah. alah pham paham je la ek. eeekk. blurrr... hehe. ok lah ak straight to the point la k. tau tau. heee...

bagi budak UPSR yang telah menghantar atau mengapply surat atau tawaran untuk ke mane mane mean ke MRSB ke sekolah SBP ke. mane mane je lah asal selain dari sekolah asal korang. hahak.. dak UPSR kmfirm lah kuar dari sekolah asal kan. huhu. gilak punya ayat. maksud ak sebonar sonar sonarnye la kan... sekarang ni dak UPSR demam tok tunggu panggilan interview atau tawaran tok belajar di sekolh yang terbaik. same ada vokasional, teknik, SBP, MRSM dan lain lain lagi k.. bagi yang telah dapat tuh gud gud luck lah kepada anda yek. bagi yang dah pegi interview pun same. hopefully dapat apa yang diimpikan.


tu tok cite dak sekolah rendah. bagi sekolah mengah lain plak. sekarang ni tengah demam SPM bagi yang papernye ta tamat lagi. bagi yang dah tamat wahhh... gud job and gud luck tunggu lah result anda k.. dah puas hati ke dengan jawapan anda semua semase menjawab. ha! bagi dak PMR pulah ingat ingat lah k result anda semua bakal keluar. jeng jeng jeng... hehehe... takot! takot! tunggulah anda. harap harap keputusan exam korang semua memuaskan k.


ni pulak demam lain. huhu. ni lah demam yang sungguh menakot kan ak sekarang ni. apa agak agaknye. huhuhu. H1N1? denggi? heee. mengarot lah. tade makne nak takot demam tu. jage kebersihan takan timbolnye demam tu kan kan kan. heheh. sebenarnye ak takot dengan tibanya surat keputusan final exam ak. huhu. sepupu sepupu ak sumenye dah dapat keputusan tapi ak bile? ni yang takot ni. ni yang kecot pewot ni. huhu. nasib keputusan tu hantar kerumah kalau kene amik dekat kolej segan lah ak. komfirm ak menangis pumye lah. ta kisah gagal ke lulus ke ak tatap nangis. hahak. hee.. kali ni ak boleh la nangis dekat rumah. hee. no hal lah! uwekk! bilalah agak agaknye yek tiba surat keputusan ak.


harap harap ak dapat keputusan yang the best. lecturer suprisekan saya dengan keputusan saya k. hehehe..

anda yang senasib saya yang tidak dapat lagi keputusan tape ite same same lah takot k. 
gud luck. bubye .^_^.

thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea said...

hahahaha..
dmam rindu la 2..
risau ngn rsult..

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami