Current Update:
ready to work....

Wednesday, January 05, 2011

alhamdulillah....syukur.

eyo...eyo...dah berbulan cite ni panas huhu, kenape? bayanglah semua universiti dan kolej dah tau result final exam dyorang...tapi kolej kami punye lah jenuh nak tunggu result...tanye orang sane sini hati risau nak tau markah. pegi kolej tepon kolej bila tanye result cikit cikit jawab ada masalah teknikal...HQ ta hanta result lagi...bla...bla...bla...mengarot je.. wat panas hati je time tuh...memang peh! tapi ak tetap sabau.

semua oang tanye ak result berape result berape. apa ak dapat jawab result ta kua lagi...di tanye lagi lambatnye..ak dapat jawab entah lah kolej tu. tiap hari ak di soal benda same macamnak amek ujian lisan je. huuu. saba saba dan sabar...beberapa lame selepas itu...(hahahak ayat macam nak buat karangan je.) ak ajak la bapa ak pegi kolej. bile tanye dyorang jawapan tetap same. masalah teknikal huh! buang mase tol.


seminggu lepas tu si sygg ak pulak pegi kolej tanye dyorang lagi..nasib jawapan lain. dyorang kata petang karang kelua result. huh..huh..huh.. jantung ak macam nak jatoh dah la time tu ak dekat KL follow mak ak pegi UM dy...OTW nak balik singgah makan dekat sg.buloh...handfon pun berdering berulang kali. encet ak penuh msj masuk semua tantang result. huhu...orang tu orang ni tanye dah tengok result... tibe tibe si sygg ak bagi msj yang supriseeeee! "yunk nak NO.ID result dah keluar" nasiblah ak dah habis makan.. dah la makan satay time tu idak tercekik lidi satay. huuu...ak bagi lah ID ak tat die. sekali dapat msj dr si sygg "yunk dekan...dapat 3.75" huuu...ak ta percaya sebenarnye. sekali si sygg dan kawan kawan ak yakin kan ak....nak menjerit ak time tu nasib baik dekat public... 

yup ak yakin tapiii...ta sampai target ak nak 3.8... dan ak sedih sem ni ak ta dapat la duduk satu kelas dengan si sygg ak lagi dah. nyway...sygg congrate lulus kan walaupun pointe c-pi c-pi ag. huhu... tengok mulot cygg gak masin kate sygg lulus. the best sekali...ak hapy sesangat ak top 5 dekan. ak dapat DEKAN! warghhhhh! i dont belive it. alhamdulillah...syukur...ni result ak.



silat gayung => A (4.00)
c.skill 1 => B- (2.67)
p.islam => A (4.00)
math => A (4.00)
FO.programming => A (4.00)
IIT => A (4.00)

GPA=3.75
CGPA=3.75
status=dean's



ak dapat juga dekan. tercapai impian nak dekan. hanye CS1 je yang buat pointe ak terjejas. ta apa cukuplah tu sem ni ak akan buat betol betol lagi...


p/s:to all my frenz congratulation! korang dah wat terbaik dan
ak tau ada yang dapat dekan same dengan ak.. wee~~



thanks.bubye.tata.

1 comment:

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami