Current Update:
ready to work....

Saturday, January 15, 2011

january

elooo eloo...to my readers. dah lame ak ta update blog ni kan. dah betol betol jadi laman sawang bukan laman sesawang. hahak. yela selame ni laptop ak ni wat hal rosak ta leh nak gune internet. tapi pagi tadi ak bangun awal dan nak pegi hantar latop ak ni petang tadi  ciap. punye semangat. heee. rindu dekat blog ni. dah basi pun cerita dalam ni kan. huhu. orang semua cite tentang tahun baru ak ta wat pun huhu. ta pe ak tebus balik sekarang k. 


firstly ak nak cite pasal azam tahun baru ak. ak nak jadi budak yang lebih rajin dari tahun lepas. ak nak dapatkan dekan lagi untuk sem ni tapi bukan 3.7 lagi dah ak nak dapatkan 4.0 pinter. heee. ak nak jaga hubungan ak nan si syggg ak dengan daik sekali. nak kuraqngkan gadoh nan si syggg. lagi apa ek azam tahun ni. huhu. ta ingat lah. ta pe lah ta penting pun korang nak tau azam ak kan. hee.


secondly sem ni ak ada 6 subjeck yang agak pushing. 
  1. introduction to digital technologies & multimedia
  2. introduction ti multimedia develpoment
  3. digital photomedia
  4. statistics
  5. introduction ti database
  6. pengajian malaysia
so untuk sem 2 ni ak agak bz la cikit. banyak sangat assingment. baru 2 minggu belajar dah pack jadual tok ciapkan assingment yang melambung. huuu. tambah tambah sem ni teory sikit je dalam 2 topic setiap subjeck. yang lain practical. mampos ak macam ni. pening pening tapi tak apa demi dekan ak kena lah sahut cabaran ni. heee.
yang paling seronoknye ak tetap kelas yang pertama DIM0201 bersama best frenz ak yang cerewet nina 2. hee. dannnn kami 1 kelas dengan pasangan kami. heee. sem lepas ak je yang satu kelas dengan si sygg. rupa rupanye sem ni si sygg ak nan azri bf nina satu kelas. so senanglah nak jumpe. buat assingment pun sesame. heee. orang blaja ite date yek. alah couple ouple gak tapi pelajaran ta tinggal belakang. kami dekat kolej ta date k blaja. nak date bukan waktu kelas. always study first.


subject sem ni lagi best banding tahun lepas. walaupun senior kata ada 2 subject yang susah untuk score. tu yang gerun tu. takot gak ta dapat score nanti. ta pe belum blaja mane nak tau. dah blaja nanti pasti tau senang kan. heee


to all students gud luck 4 your day and life. study smart dont study hard.

thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea said...

ish minah nie..
bile mse plak aku perli ko haa...
sme je kite..nk gak study ngn syg aku xmo la dating je..

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami