Current Update:
ready to work....

Monday, January 24, 2011

today im free~dari assingment

hari ini ak bebas dari segala bebanan. opssss lupe la...

assalammualaikum......mak cik kami datang nak raye tapi ta nak makan. huhu teringat time raye. dah dua kali benda ni belaku. datang rumah ak je bebudak cakap macam tu gak. rase macam ta nak bagi raye je. hehe jahat kan. ehhh! wa suda lali dali tajuk wooo..(lorat cine. huhu) ok ok ite focus k.


sebenarnya ak hari ni dah free dari segala assingment yang memeningkan. huhu. bukan ta da langsug ada lah jugak. tapi ta berape press la sgt. lecturer nak next week. walaupun susah pada mulanye sekarang ak dah senang nak buat. kenape? ak suruh adik ak yang paling kecik buat yang darjah 5 tu. percaye ta? korang kene percaya ak ta tipu tau. ha... alah kejenye ak kene buat storyboard tok hanta minggu depan. stakat lukis lukis je nak buat cerita dongeng sendiri menggunakan multimedia. ak bukan apa ak jus suruh dy reke cite je macam buat komik nanti ak lukis balik elok elok. heee. nak meringan kan otak la kate kan. malas nak pk ni. heee. bila adik ak dah ciap buat ak edit jela. warnekan hanta sekali proposal dy. hahak. kejam kan. tapi ok la tu dari ak suruh buat gune adobe director mau ke. huhu. 


buat masa ni ak free la hari isnin baru. tengok tengok peh! minggu ni lagi banyak assingment. arghhh! minta simpang ak ta larat nak buat dah. dah la ak nak keluar pun ta da mase kene perap dalam rumah nak ciapkan assingment. huuu. sem ni memang susah la bagi ak. huhuhu. nak kan otak yang pandai imaginasi ak klo berinaginasi bukan pasal assingment komfirm lari tajuk punye. lecturer suruh pk lain ak pk lain. orang lain fikir nak buat duit ite fikir nak gune duit tok k***n. hehehehek. gatai! almaklumlah hati tengah berbunga. bukan tengah lagi dah memanjang je berbunge. hehek. rindu dekat si sygg. ehhhh! lali ayat pula wooo..mau pigi mana maa..sulah melencong woo..(lagi lagi lorat cine. huhu) heee. 


ak harap sesangat ta banyak assingment. pengsan ak macam ni huuu. ak sebenarnye dah ta tau nak tulis apa. heee. dah blur... tengah berimaginasi. nak tau ak tengah berimaginasi apa? banal laaa. katil ku sentiasa terbentang luas menunggu ak untuk baring dan pejam. heee.

ok lah sini je yang ak larat nak tylis mata dah berat. 
bubye...

thanks.bubye.tata.

1 comment:

Amanina Sofea said...

assignment xde tp kuiz ade la..
sme je

Copyright reserved atiqah.hafizzie.ikami